Αναζήτηση:
Survival Secret: Απίστευτη ανατροπή! Αποχώρησε ο Άρης Μπαλαμπάνης
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017
11:29

Το Survival Secret είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες των Αγωνιστών έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Θάνο Ουζουνπλούμη και τη Μαρία Κουμαριανού, ωστόσο, λίγο αργότερα ο Κώστας Σόμμερ τους ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσουν έναν παίκτη, προκειμένου να αποχωρήσει σήμερα.

Με πέντε ψήφους ο Άρης Μπαλαμπάνης αποχώρησε από το Survival Secret! Από τρεις έλαβαν οι Μαρία Παπαδοπούλου και η Ελπίδα Διαμαντοπούλου, ενώ δύο έλαβε ο Σπύρος Πρέντζας.

«Να σου πω την αλήθεια αισθάνομαι περίεργα, δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι καλά, ωστόσο, ίσως τα παιδιά ξέρουν και την κατάστασή μου γιατί έλεγα κιόλας ότι μου λείπουν τα παιδάκια μου, ίσως σκέφτηκαν έτσι. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι άλλο ή αν έχει γίνει, έχει γίνει το εξής: Σε ένα κοπάδι με πρόβατα, το μαύρο πρόβατο δεν είναι αυτό που αλλάζει χρώμα. Όλα τα πρόβατα τρώνε και κάνουν μπε. Όταν ένα πρόβατο σηκώσει το κεφάλι και μασουλάει με ψηλά το κεφάλι και πει λίγα… μπε παραπάνω, τα άλλα πρόβατα το κουτουλάνε για να κατεβάσει ξανά το κεφάλι», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Μπαλαμπάνης πριν αποχωρήσει.


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  Survival Secret
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.