Αναζήτηση:
Κύκλοι
0
2
3
Βρείτε άλλες σειρες

Ειδική αποστολή στην Ηλεία

Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης
Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Το βλέπω!
Ο ΑΝΤ1, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του ξεκινούν για μια ειδική αποστολή στην Ηλεία σε αυτό το special επεισόδιο που είναι μεγαλύτερης διάρκειας και ακόμα μεγαλύτερης προσπάθειας... Εκεί τους περιμένει μια σπάνια οικογένεια με δέκα παιδιά που πρόκειται να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο σπιτικό μέσα σε έξι μέρες!

Η γεμάτη δυσκολίες ζωή της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Διαμαντοπούλου και μια παρολίγον τραγωδία τον Ιανουάριο έσπρωξαν τον ΑΝΤ1 και τον Σπύρο Σούλη να βρεθούν κοντά τους. Το ζευγάρι από την δύσβατη Βάλμη Ηλείας, πριν λίγες ημέρες απέκτησε το δέκατο παιδί του και μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του Κωνσταντίνου και μια 87χρονη γιαγιά. Στις 5 Ιανουαρίου, είδαν το σπίτι τους να καίγεται μετά από βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά και μετά απ’ αυτό αναγκάστηκαν να περιοριστούν σε δύο μόνο δωμάτια του κατά τα άλλα κατεστραμμένου σπιτιού. Τα δέκα αγγελούδια της οικογένειας κοιμούνται κυριολεκτικά το ένα πάνω στο άλλο. Κι ο κτηνοτρόφος πατέρας μετά βίας καταφέρνει να επιβιώσει, πόσο μάλλον να ξαναφτιάξει ένα σπίτι.

Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του θα εγκατασταθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Πάτρα, για να βρίσκονται κοντά στην οικογένεια Διαμαντοπούλου αλλά και την τοπική κοινωνία που θα τους βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη από όλες τις κατασκευές που έκανε η εκπομπή «Με το δεξί» αυτές τις δύο σεζόν. Μέσα στις έξι ημέρες και νύχτες κατασκευής του νέου σπιτιού, θα εργαστούν 150 άνθρωποι συνολικά, ενώ ο ΑΝΤ1 κι οι χορηγοί της εκπομπής θα μεγαλώσουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους για αυτό το μεγάλο έργο.

Ο ΑΝΤ1, ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του πραγματοποιούν ένα ακόμα ‘θαύμα’, το δυσκολότερο απ’ όλα, στην «Ειδική Αποστολή Ηλεία».
 
 Δημοσίευση στο
Σπύρος Σούλης Σπύρος Σούλης
Παρουσίαση
Δείτε όλους τους ηθοποιούς του 2ου κύκλου της σειράς
Σήμερα στις 21:00 το τελευταίο επεισόδιο "Με το δεξί" για φέτος
πριν 6 χρόνια
Το Σάββατο έρχεται ''με το Δεξί''!
πριν 6 χρόνια
Σπύρος Σούλης: «Ήταν πράγματι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας»!
πριν 6 χρόνια
Ο Σπύρος Σούλης συνεχίζει ή όχι «Με το δεξί»;
πριν 6 χρόνια
Όλες οι ειδήσεις της σειράς