Όλες οι ειδήσεις - iShow.gr
Αναζήτηση:

Cinema

Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας είναι μοναδικές, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την ελληνική παραγωγή της βιογραφίας του Καζαντζάκη.
Ξένες αλλά και ελληνικές παραγωγές, με ενδιαφέρουσες υποθέσεις, θα μας καθηλώσουν και αυτή την εβδομάδα μπροστά στις κινηματογραφικές οθόνες.
Με μεγάλη ποικιλία ταινιών, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα μας καλεί στις αίθουσες για να ζήσουμε όμορφες, συγκινητικές, αλλά και έντονες στιγμές, μαζί με τους ήρωες της μεγάλης οθόνης.
Πλούσια και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, με το βλέμμα στραμμένο με έντονο ενδιαφέρον στα ντοκιμαντέρ, αλλά και στους έλληνες συντελεστές, οι οποίοι για μια ακόμη φορά κάνουν την έκπληξη.
Εξαιρετικές και μοναδικές οι ταινίες αυτής της εβδομάδας, μας καλούν να χαλαρώσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες και να τις απολαύσουμε.
Μια υπέροχη κινηματογραφική εβδομάδα μόλις ξεκίνησε, με εκπληκτικές παραγωγές που θα κάνουν τις βραδιές πιο μαγικές.
Μοναδικές ταινίες και καλλιτεχνικές στιγμές θα δουν και θα ζήσουν όσοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα τις παραγωγές που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο νέος μήνας ξεκινάει δυναμικά, με πολλές και ενδιαφέρουσες παραγωγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς φίλους του κινηματογράφου.
Μεγάλη ποικιλία και αυτή την εβδομάδα στις ταινίες που θα εμφανιστούν στους κινηματογράφους, με το δράμα να κυριαρχεί.
Πολλές οι ταινίες αυτή την εβδομάδα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γέλιο, δράση, φαντασία αλλά και πολύ δράμα. Δε μένει παρά να τις παρακολουθήσουμε.
Μοναδική μουσική, αλλά και εξαιρετικές ιστορίες, θα ζωντανέψουν αυτή την εβδομάδα το πανί στις αίθουσες των κινηματογράφων, κάνοντας τα βράδια ακόμα πιο μαγικά.
Περιπέτεια, φαντασία, πολύ γέλιο αλλά και αληθινές ιστορίες θα μας κάνουν συντροφία αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Λίγο πριν το τέλος του μήνα που, για τους περισσότερους, σηματοδοτεί και τη λήξη των διακοπών, οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, μέσα από ιστορίες ζωής.
Με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων, μας καλούν για να κάνουν πιο όμορφες τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Γέλιο και δάκρυ, ρομαντισμός αλλά και τρόμος. Αυτή είναι η σύνθεση των ταινιών της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας που θα μας κάνουν συντροφιά τις ζεστές ημέρες του Αυγούστου.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Το καλοκαίρι το σινεμά, αποτελεί μια από τις μεγαλύετερες απολαύσεις, μια και οι δυνατότητες για προβολές κάτω από τα αστέρια είναι απεριόριστες.
Αυτή η εβδομάδα θα "ντύσει" της βραδιές των φίλων του κινηματογράφου με ευρωπαϊκές ταινίες.
Ιδιαίτερες αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβληθούν στους κινηματογράφους, με πολύ περιπέτεια, φαντασία, γέλιο, αλλά και ποιότητα μιάς άλλης εποχής!
Αν και ζεστή, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη, με όμορφες ταινίες που θα μας "καλέσουν" να τις δούμε και να δροσιστούμε στις αίθουσες των σινεμά.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.