Όλες οι ειδήσεις - iShow.gr
Αναζήτηση:

Cinema

Αυτή η εβδομάδα θα "ντύσει" της βραδιές των φίλων του κινηματογράφου με ευρωπαϊκές ταινίες.
Ιδιαίτερες αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβληθούν στους κινηματογράφους, με πολύ περιπέτεια, φαντασία, γέλιο, αλλά και ποιότητα μιάς άλλης εποχής!
Αν και ζεστή, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη, με όμορφες ταινίες που θα μας "καλέσουν" να τις δούμε και να δροσιστούμε στις αίθουσες των σινεμά.
Μια νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει και μας καλεί να παρακολουθήσουμε μερικά απά τα θαύματα της έβδομης τέχνης.
Μεγάλοι ερμηνευτές και ιδιαίτερες προσωπικότητες, αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν σε διπλανές κινηματογραφικές αίθουσες και θα μαγέψουν το κοινό.
Μοναδικές κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να ξεχάσουν για λίγο τις παραλίες και να μπουν μέσα στις αίθουσες.
Υπέροχες, λαμπερές και με καταπληκτικές ιστορίες και αυτή την εβδομάδα, οι ταινίες στους κινηματογράφους θα ομορφύνουν τα βράδια μας.
Μοναδικές ταινίες, με αξέχαστες κινηματογραφικές ιστορίες και αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των σινεμά.
Υπέροχες ταινίες θα γεμίσουν και πάλι τις κινηματογραφικές αίθουσες που μας καλούν να ομορφύνουν τα βράδια μας.
Μεγάλη ποικιλία στα είδη των ταινιών που θα προβληθούν και αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους και θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν συντροφιά.
Πολλές και με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Εξαιρετική και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Μια πλούσια σε ταινίες κινηματογραφική εβδομάδα, υπόσχεται όμορφες στιγμές σε όλους τους φίλους του σινεμά. Επιστημονική φαντασία, κινούμενα σχέδια, δράμα και πολλά άλλα θα προβληθούν στο πανί των αιθουσών.
Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά είδη και ακολουθούν το κλίμα των ημερών. Η προβολή τους θα ξεκινήσει στα σινεμά από την Κυριακή του Πάσχα 16/4/17.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες, μας καλούν να τις παρακολουθήσουμε και να παραδοθούμε στη γοητεία της καθεμίας ξεχωριστά.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Αρκετές και με μεγάλο ενδιαφέρον οι νέες προβολές αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, που θα καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών φίλων του σινεμά.
Δράμα, μιούζικαλ φαντασίας, μυστήριο, αλλά και κωμωδία. Όλα θα τα έχει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που καλεί τους φίλους του σινεμά να βρεθούν στις αίθουσες και να απολαύσουν τις νέες ταινίες.
Εξαιρετική και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Ιδιαίτερες, αλλά πολύ ενδιαφέρουσες, οι ταινίες που θα κρατήσουν αμείωτο μέχρι το τέλος τους το ενδιαφέρον των φίλων του κινηματογράφου, που θα πάνε να τις παρακολουθήσουν.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.