Όλες οι ειδήσεις - iShow.gr
Αναζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις - Cinema

Μοναδικές ταινίες, με αξέχαστες κινηματογραφικές ιστορίες και αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των σινεμά.
Υπέροχες ταινίες θα γεμίσουν και πάλι τις κινηματογραφικές αίθουσες που μας καλούν να ομορφύνουν τα βράδια μας.
Μεγάλη ποικιλία στα είδη των ταινιών που θα προβληθούν και αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους και θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν συντροφιά.
Πολλές και με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Εξαιρετική και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Μια πλούσια σε ταινίες κινηματογραφική εβδομάδα, υπόσχεται όμορφες στιγμές σε όλους τους φίλους του σινεμά. Επιστημονική φαντασία, κινούμενα σχέδια, δράμα και πολλά άλλα θα προβληθούν στο πανί των αιθουσών.
Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά είδη και ακολουθούν το κλίμα των ημερών. Η προβολή τους θα ξεκινήσει στα σινεμά από την Κυριακή του Πάσχα 16/4/17.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες, μας καλούν να τις παρακολουθήσουμε και να παραδοθούμε στη γοητεία της καθεμίας ξεχωριστά.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Αρκετές και με μεγάλο ενδιαφέρον οι νέες προβολές αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, που θα καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών φίλων του σινεμά.
Δράμα, μιούζικαλ φαντασίας, μυστήριο, αλλά και κωμωδία. Όλα θα τα έχει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που καλεί τους φίλους του σινεμά να βρεθούν στις αίθουσες και να απολαύσουν τις νέες ταινίες.
Εξαιρετική και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Ιδιαίτερες, αλλά πολύ ενδιαφέρουσες, οι ταινίες που θα κρατήσουν αμείωτο μέχρι το τέλος τους το ενδιαφέρον των φίλων του κινηματογράφου, που θα πάνε να τις παρακολουθήσουν.
Υπέροχοι ηθοποιοί, καταπληκτικές ερμηνείες και ιστορίες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Γεμάτη συναίσθημα αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα οδηγήσει όσους μπουν στις αίθουσες των σινεμά, σε σκέψεις πολύπλοκες και πολύ διαφορετικές από τις συνηθισμένες.
Με το Boyhood του Richard Linklater να διακρίνεται, κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και Β΄Γυναικείου ρόλου για την Patricia Arquette, ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Τί πιο κατάλληλο σκηνικό από ένα τρομακτικό αρχοντικό με μπαρόκ διακόσμηση σε μια ερημική χιονοσκέπαστη περιοχή για να εξελιχθεί μια ιστορία φαντασμάτων?
Κορίτσια ετοιμαστείτε, ο Magic Mike ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια παράστασή του μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας και αυτή τη φορά έχει μάθει νέες φιγούρες.
Το Birdman του Αλεχάντρο Ιναρίτου είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ, που συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά αγαλματίδια.
Αν ήταν μια ευχή που έκαναν όλοι οι οπαδοί των comic της Marvel ήταν να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα Spider-Man να μπαίνει στη μεγάλη οικογένεια της Disney-Marvel.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.