Όλες οι ειδήσεις - iShow.gr
Αναζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις - Cinema

Αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα, οι φίλοι του σινεμά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ταινίες, με παραγωγές από διαφορετικές χώρες καθώς και ένα ελληνικό, βιογραφικό, ντοκιμαντέρ.
Δυναμικό το κινηματογραφικό ξεκίνημα του νέου έτους, με πολυαναμενόμενες ταινίες και καταπληκτικές ερμηνείες από μοναδικούς ηθοποιούς.
Λίγο πριν την εκπνοή του έτους, οι αίθουσες των σινεμά θα φωτιστούν από το μεγαλείο της έβδομης τέχνης, μέσα από αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες ταινίες.
Χριστούγεννα χωρίς παιδικές μαγευτικές ταινίες, δε γίνονται! Αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα λοιπόν είναι αποκλειστικά σχεδόν αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της μεγάλης οθόνης! Ακόμα και οι πιο μεγάλοι θα αισθανθούν για λίγο παιδιά!
Ενδιαφέρουσες ταινίες, με παραγωγές από διαφορετικές χώρες, αυτή την εβδομάδα κάνουν τις αίθουσες των κινηματογράφων να μοιάζουν διαφορετικές και πιο ευαισθητοποιημένες προς τα κοινωνικά φαινόμενα που μας πλαισιώνουν.
Χριστουγεννιάτικο κλίμα, αλλά και την εμφάνιση πλασμάτων από άλλο πλανήτη, θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλοι του κινηματογράφου, που θα αποφασίσουν να επισκεφθούν αυτή την εβδομάδα τα σινεμά.
Κινηματογραφική εβδομάδα με έντονα συναισθήματα, πολύ δράμα, αλλά και έντονο ρομαντισμό. Ανάμεσα στις άλλες ταινίες, στις αίθουσες θα προβάλλεται και μια υπέροχη ελληνική ρομαντική κωμωδία.
Ποικιλία ταινιών, για όλα τα γούστα και αυτή την εβδομάδα, με τους μικρούς κινηματογραφόφιλους να έχουν και αυτοί αρκετές επιλογές.
Φαντασία, περιπέτεια και δράμα, πλεγμένα με έναν μοναδικό τρόπο, θα κρατήσουν συντροφιά αυτή την εβδομάδα σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα μας μεταφέρουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, θα μας προβληματίσουν για τον κόσμο που ζούμε, αλλά και κάποιες θα μας κάνουν να γελάσουμε σαν παιδιά.
Υπέροχες ερμηνείες και ταινίες μεγάλων αξιώσεων θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Οι κινηματογραφικές αίθουσες μας προσκαλούν και αυτή την εβδομάδα να παρακολουθήσουμε υπέροχες ταινίες, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.
Ποικιλία ταινιών και αυτή την εβδομάδα. Όλοι οι κινηματογραφόφιλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι μια και υπάρχει πληθώρα ταινιών για όλα τα γούστα.
Μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα γεμάτη περιπέτεια και φαντασία, που θα λατρέψουν μικροί αλλά και μεγάλοι.
Πλούσια αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, με πολλές ταινίες, που καλύπτουν τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών θεατών.
Με το Boyhood του Richard Linklater να διακρίνεται, κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας και Β΄Γυναικείου ρόλου για την Patricia Arquette, ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Τί πιο κατάλληλο σκηνικό από ένα τρομακτικό αρχοντικό με μπαρόκ διακόσμηση σε μια ερημική χιονοσκέπαστη περιοχή για να εξελιχθεί μια ιστορία φαντασμάτων;
Κορίτσια ετοιμαστείτε, ο Magic Mike ετοιμάζεται για την αποχαιρετιστήρια παράστασή του μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια της παρέας και αυτή τη φορά έχει μάθει νέες φιγούρες.
Το Birdman του Αλεχάντρο Ιναρίτου είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ, που συγκέντρωσε τέσσερα χρυσά αγαλματίδια, αυτά της Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Πρωτότυπου σεναρίου και Φωτογραφίας.
Αν ήταν μια ευχή που έκαναν όλοι οι οπαδοί των comic της Marvel ήταν να δουν τον αγαπημένο τους ήρωα Spider-Man να μπαίνει στη μεγάλη οικογένεια της Disney-Marvel.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.