Αναζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις - Cinema

Κοινωνικά μηνύματα, δράμα και πολύ φαντασία, θα ξεπηδήσουν μέσα από τις ιστορίες που θα μας διηγηθούν οι ταινίες αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας.
Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες ιστορίες που θα φωτίσουν τις κινηματογραφικές αίθουσες, θα κάνουν τα δροσερά βράδια του μήνα που μόλις μπήκε, ακόμα πιο όμορφα και μαγικά.
Πλούσια η νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει. Μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των φίλων της μεγάλης οθόνης.
Μυστήριο, δράση, δράμα αλλά και πολύ φαντασία, θα φωτίσουν το πανί των κινηματογραφικών αιθουσών και αυτή την εβδομάδα.
Μια υπέροχη κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά, καλώντας όλους τους φίλους της μεγάλης οθόνης να απολαύσουν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης.
Δυναμικά ξεκινάει η νέα σεζόν για τους φίλους των κινηματογράφων, με μια εβδομάδα γεμάτη έντονα συναισθήματα και δράση.
Πολλές και με μεγάλο ενδιαφέρον οι ταινίες που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
Πριν καλά καλά τελειώσουν οι διακοπές του καλοκαιριού, στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθούν νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες, που θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις καλοκαιρινές βραδιές.
Έντονη η παρουσία του ευρωπαϊκού κινηματογράφου αυτή την εβδομάδα.
Μέσα από μια ποικιλία θεμάτων και θεαμάτων, οι φίλοι του κινηματογράφου θα διαλλέξουν αυτή την εβδομάδα πως θα κάνουν πιο συναρπαστικά τα βράδια τους.
Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι κινηματογραφικές αίθουσες, σε μεγάλα κέφια, μας καλούν για να περάσουμε μαγικά βράδια και αυτή την εβδομάδα.
Μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει και σήμερα, καλώντας όλους τους φίλους του σινεμά να γεμίσουν τις αίθουσες.
Όμορφες ταινίες, με μια σταγόνα νοσταλγίας για το παρελθόν, αλλά και εύθυμες μουσικές νότες θα κάνουν το πανί των κινηματογράφων να φωτιστεί και αυτή την εβδομάδα.
Αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα οι ταινίες είναι πολλές, με μεγάλη ποικιλία θεμάτων, αλλά και με διάθεση να μας ταξιδέψουν στη μαγεία του παρελθόντος.
Δράση και περιπέτεια, σε μια μοναδική κινηματογραφική εβδομάδα.
Ρομαντικές ταινίες, αλλά και άλλες με έντονη δράση, θα κάνουν την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Μοναδικοί πρωταγωνιστές, σε υπέροχες ταινίες, θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Μεγάλη ποικιλία ταινιών θα προβληθεί αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα στα σινεμά, ικανοποιώντας μεγάλους, αλλά και μικρούς θαυμαστές των ταινιών της μεγάλης οθόνης.
Πολύ δράση και σημαντικά μηνύματα από βγαίνουν μέσα από τις ταινίες, θα αποκομίσουν αυτή την εβδομάδα όσοι από τους λάτρεις του κινηματογράφου βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Ταινίες που διηγούνται κωμικές καταστάσεις, αλλά και ιστορικά δραματικά γεγονότα, είναι κάποιες από τις πολλές που θα μας καλέσουν να βρεθούμε στις αίθουσες των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.