Αναζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις - Cinema

Δράμα, ρομαντισμός, περιπέτεια, θρίλερ, κωμωδία, ντοκιμαντέρ αλλά και κινούμενα σχέδια, θα φωτίσουν το πανί των κινηματογραφικών αιθουσών αυτή την εβδομάδα.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία ταινιών και να παρακολουθήσει όποιο είδος θέλει, μια και οι κινηματογραφικές αίθουσες θα καλύψουν όλα τα γούστα.
Μια ανάσα πριν το Πάσχα, οι ταινίες που θα προβληθούν στους κινηματογράφους είναι λίγες αλλά ενδιαφέρουσες και με ποικιλία θεμάτων.
Μεγάλη ποικιλία ταινιών αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με αγγλόφωνες, αλλά και πολλές άλλες παραγωγές, που θα κρατήσουν συντροφία στους φίλους της έβδομης τέχνης.
Στο κλίμα των ημερών που θα ακολουθήσουν βρίσκονται κάποιες από τις ταινίες που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους.
Η δράση, ο ρομαντισμός, το δράμα, η περιπέτεια, αλλά και το θρίλερ αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα θα είναι οι πρωταγωνιστές στις αίθουσες, όπου θα μας καθηλώσουν και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον μας ζωντανό και πάλι.
Πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες οι ταινίες αυτής της εβδομάδας, θα μας κρατήσουν συντροφία στις κινηματογραφικές αίθουσες, προσφέροντάς μας πλούσια θεματολογία.
Σημαντικές οι ταινίες αυτής της εβδομάδας, με κάποιες από αυτές να διεκδικούν ακόμα και αρκετά από τα χρυσά αγαλματάκια των Όσκαρ!
Αυτή η εβδομάδα έχει να δώσει στο κοινό της έβδομης τέχνης μεγάλη ποικιλία. Από κινούμενα σχέδια και περιπέτεια, μέχρι δράμα και επιστημονικής φαντασία.
Αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχουν δράση, πλοκή και πολύ μυστήριο.
Όμορφες παραγωγές, μυθοπλασίες που κρατούν το θεατή σε αγωνία, αλλά και πραγματικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
Λίγες αλλά αξιόλογες οι ταινίες που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Διαφορετικές οι ταινίες αυτής της εβδομάδας, με σημαντικά ιστορικά γεγονότα να κατακλύζουν τις κινηματογραφικές αίθουσες.
Σημαντικές οι ταινίες αυτής της εβδομάδας, με ιστορικά πρόσωπα να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, καλώντας μας να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη και την πλοκή αληθινών γεγονότων που σημάδεψαν τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Υπέροχες ταινίες, με σημαντικούς συντελεστές και ενδιαφέρουσες ιστορίες, θα μας μεταφέρουν και αυτή την εβδομάδα σε μέρη διαφορετικά από αυτά που ζούμε κάθε ημέρα, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές.
Η νέα κινηματογραφική χρονιά ξεκινάει με λίγες αλλά πολύ ιδιαίτερες ταινίες.
Λίγες, αλλά υπέροχες οι ταινίες που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, μερικές ώρες πριν μας αποχαιρετήσει και ο φετινός χρόνος.
Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και οι ταινίες μας μαγεύουν και μας μεταφέρουν σε διαφορετικούς κόσμους, που θα μας εκπλήξουν για μια ακόμη φορά.
Μια μόλις εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, οι ταινίες που θα μας συντροφεύσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα προσπαθήσουν να μας μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία των ημερών και την παιδική χαλαρότητα των γιορτών.
Όμορφες ταινίες, πολλές επιλογές και ελληνικές παραγωγές, θα μαγέψουν το κινηματογραφικό κοινό και αυτή την εβδομάδα.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Έχεις iPhone; Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το facebook Profile Analyzer και δες τους top Likers σου!