Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

21:00
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Go Tina On the Mountain
Τα παιδιά των Belcher πηγαίνουν σε ένα μάθημα στην ύπαιθρο αλλά τελικά βρέχει. Ωστόσο, η Tina δεν θα αφήσει τον κακό καιρό να της στερήσει εκείνο το μοναδικό συναίσθημα που νιώθει κοντά στη φύση.
21:00
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Dark Knight: One Bad Day
Καθώς το Γκόθαμ βυθίζεται στην απόλυτη αναρχία, μια απροσδόκητη ομάδα ηρώων αναλαμβάνει να το σώσει. Κι ενώ ο Μπούλοκ αναλαμβάνει την αρχηγεία του Τμήματος, ο Μπρους φτάνει στα όριά του καθώς οι άνθρωποί του βρίσκονται σε κίνδυνο. 
21:20
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Union of the Wizard & The Warrior
Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, η ταυτότητα του επίδοξου δολοφόνου του Γκάμπι επιτέλους αποκαλύπτεται, ενώ η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται με τον πιο απροσδόκητο και ανατρεπτικό τρόπο...
21:25
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: That Other Draft
Ο Marshawn Lynch παίρνει μέρος στο ετήσιο συνέδριο της Taco Corp. Η Jenny είναι VIP στο μεγάλο Draft στο Σικάγο, ο Kevin συναντά τον John Schneider των Seahawks και ο Pete πέφτει πάνω στην πρώην γυναίκα του, τη Meegan.
22:00
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Dark Knight: No Man's Land
Φινάλε κύκλου. Ο Τζερεμάια προειδοποιεί τον Γκόρντον ότι έρχεται μεγάλη καταστροφή στο Γκόθαμ, αναγκάζοντάς τον να πάρει μια ίσως ολέθρια απόφαση. Η Μπάρμπαρα προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της κι ο Μπρους συμφιλιώνεται με το μέλλον. 
22:35
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.2
Εχει περάσει ένας χρόνος. Ο Τζένι παρέμεινε στη Ρώμη και ανέλαβε τη δουλειά του πεθερού του, την οποία κατάφερε να επεκτείνει βγάζοντας από τη μέση τον ανταγωνισμό. Η Πατρίτσια τον ενημερώνει ότι η Σανέλ προσπαθεί να βγει από τη φυλακή. 
23:00
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Son Also Draws
Ο αρχηγός των προσκόπων διώχνει τον Chris από την ομάδα. Έτσι ο Peter παίρνει την οικογένεια στο Big Apple, προσπαθώντας να κάνει τον Chris να επανενταχτεί στους προσκόπους. Όμως μία λάθος στροφή τους οδηγεί σ’ ένα ινδιάνικο καζίνο.
23:40
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Stories
Ο Max συναντά ξανά την οικογένειά του, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ταξιδεύει στο Λονδίνο και η οικογένεια καταφέρνει να φτάσει στον White.
23:45
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Marriage Bond
Ο νεαρός Ιλάι το 1849 αναγκάζεται να διαχειριστεί την πολιτική της φυλής. Το 1915, μια κρίση αναγκάζει τον Πιτ και τη Σάλι να πάρουν μια απόφαση που θα αλλάξει την οικογένεια για πάντα. 
00:30
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Honey Hunt
Το 1849, το Λουλούδι του Αγρού βρίσκεται διχασμένο ανάμεσα στον έρωτα και στο καθήκον. Το 1915, ο Πιτ έρχεται πιο κοντά με τη Μαρία ενώ ο Ιλάι αποκαλύπτει στον Φινέα ένα επικίνδυνο μυστικό. 
00:35
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tchaikovsky
Η Elizabeth βάζει στόχο μια παλιά πηγή που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο επικείμενο συνέδριο, καθώς ο Philip ασχολείται με τη δουλειά στο ταξιδιωτικό γραφείο. Ο Stan μαθαίνει ότι ένας παλιός φίλος έχει επιστρέψει στην πόλη.
01:15
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Prophecy
Για να επιβιώσει, ο νεαρός Ιλάι δεν έχει άλλη επιλογή από το να εμπιστευτεί έναν ιδιαίτερο σύμμαχο. Το 1915, καθοδηγούμενος από το παρελθόν του, ο Ιλάι κάνει μια επιλογή που τον φέρνει σε κόντρα με τον Φινέα. 
01:25
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: That's All Folks!
Ο μικρός Paul αρχίζει να γνωρίζει τους απαγωγείς του, ενώ ο Primo ανοίγει έναν δίαυλο επικοινωνίας με την Gail.
02:00
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Scalps
Φινάλε κύκλου. Το 1849, η φυλή συγκλονίζεται από μια απρόσμενη επιστροφή. Το 1915, τα σχέδια του Ιλάι για το μέλλον αναγκάζουν τον Πιτ να πάρει μια απόφαση ζωής και θανάτου. 
02:15
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Breaking and Entering
Για να μπορέσει να πάρει ένα αντίγραφο του αρχείου Scylla, η ομάδα πρέπει να εισβάλλει στο καλά φυλασσόμενο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας, του Tuxhorn, και ο T-Bag φτάνει στα άκρα για να επιβιώσει.
02:55
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Shut Down
Ο Michael και η ομάδα έχουν μόλις μια μέρα για να βρουν τον επόμενο κάτοχο του αρχείου αλλιώς κινδυνεύουν να ξαναμπούν στη φυλακή. Ο Mahone θέλει να πάρει εκδίκηση για τον Wyatt, ο οποίος αναζητά τη Sara. Ο T-Bag βρίσκει τον δρόμο για τη νέα του ταυτότητα και το μέλλον του.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 17 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Έχεις iPhone; Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το facebook Profile Analyzer και δες τους top Likers σου!