Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

13:35
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tear Jerker
"Όταν ο Roger φιλοδοξεί να γίνει παραγωγός ταινιών, του έρχεται η ιδέα να απάγει σταρ του σινεμά και να τους αντικαθιστά με ρομπότ που κάνουν απαίσιες ταινίες.
14:00
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Painting
Ο Harvey προσπαθεί να αποκαταστήσει μία σχέση που έχει διαλυθεί - αφήνοντας τους Louis, Donna και Rachel υπεύθυνους της εταιρίας κατά την απουσία του. Στο μεταξύ, ο Mike βρίσκει βοήθεια από μία απρόσμενη πηγή.
14:00
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Της μεταμορφώσεως
Η Πέγκυ προσπαθεί να κερδίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο. Αυτήν τη φορά όμως αποφασίζει να προβεί σε καθοριστικές και συνάμα ανατρεπτικές αλλαγές στη ζωή της. Αποφασίζει να κάνει πλαστική χειρουργική, ώστε να τονίσει και να μεγαλώσει το στήθος για τις ανάγκες του ρόλου που επιθυμεί. Τα αποτελέσματα αυτής της πράξης προκαλούν τον πανικό στους γύρω της. Γίνεται ιδιαίτερα ποθητή στους άντρες, πράγμα που προκαλεί τη ... Περισσότερα
14:45
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Los Malos
Η Charlie ανησυχεί ότι ο Mike δε σκέφτεται καθαρά στην προσπάθεια του να βρει τον Markham, και φοβάται ότι έχει βάλει τον Briggs σε κίνδυνο καθώς εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, σε μυστική αποστολή.
14:50
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Scarlett Moffat
Στο καφέ αυτή την εβδομάδα βρίσκεται η αγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα Scarlett Moffat, η οποία μαθαίνει πώς να φτιάχνει ένα αγαπημένο πιάτο της οικογένειάς της από την παιδική της ηλικία: Scotch Eggs.
15:00
Επεισόδιο 38ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Οι Απόκριες έρχονται και Στο Παρά Πέντε. Η Κιβωτός του Νώε καταλαμβάνεται από πειρατές. Οι μόνοι διασωθέντες, ένας από τους πειρατές, μία αρκούδα κι ένας λαγός αναλαμβάνουν τη διάσωση του Φώτη και της Αγγέλας από το ναρκοθετημένο διαμέρισμα. Το σχέδιο είναι απλό αλλά δύσκολο στην εφαρμογή του. Περιλαμβάνει μυστικές κάμερες, ένα ταξίδι στη Λάρισα, μία κουτσομπόλα, έναν κλειδαρά κι ένα Σαββατοκύριακο αναψυχής στην Αράχωβα.... Περισσότερα
15:30
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 1:00 P.M. - 2:00 P.M.
Όταν ο Ben Grimes ζητά χρήματα ως αντάλλαγμα για να παραδώσει τη λίστα που έκλεψε από ένα χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Khalid, ο Carter πρέπει να επιστρέψει στις ρίζες του για να μπορέσει να αποκτήσει τα χρήματα.
15:40
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Old Man and The Tree
Ο Jay πηγαίνει με τον Manny να κόψουν μόνοι τους το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Η Gloria είναι στην «τσίτα» με τη μαμά της αλλά αλλάζει στάση όταν εκείνη τα πάει καλά με την Claire.
16:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Μόλις ξεσπά σα βόμβα η είδηση ότι η Μαρίνα φοιτά στο Θεατρικό Εργαστήρι του Κωνσταντίνου, δυο δαιμόνιοι δημοσιογράφοι αποφασίζουν να σκαλίσουν την ιστορία, πιστεύοντας ότι παρουσιάζει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κλέβουν με εντυπωσιακό τρόπο το ημερολόγιο της Μαρίνας, μέσα στο οποίο έχουν καταγραφεί τα πάντα σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, από την πρώτη τους γνωριμία και μετά και αρχίζουν να δουλεύουν το θέμα κρατώντας απόλυ... Περισσότερα
16:00
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: And One to Grow On
Ο Phil ξεγελά τον Luke για να κάνει μαθήματα χορού αλλά το πληρώνει όταν το αθώο ψέμα του τον βάζει σε μπελάδες.
16:00
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: In From the Cold
Ένα υψηλά ιστάμενο μέλος της Αντίστασης κάνει την εμφάνισή του. Στο μεταξύ, η Κέιτ έχει μια ανέλπιστη δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο Μπραμ προτείνει ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι.
16:15
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 100
Ο Harvey και ο Mike ζητούν εξωτερική βοήθεια για να ξεπεράσουν μια δύσκολη κατάσταση. Μια απρόσμενη συνάντηση εκτροχιάζει την αναζήτηση του Louis για καινούριο συνεργάτη. Η Donna δέχεται μια πρόταση που προκαλεί έκπληξη.
16:25
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Image Is Everything
Οι σχεδιαστές απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση από τον νέο τους πελάτη, το ανερχόμενο συγκρότημα που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone , τους "The Sheepdogs".
17:00
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: On the Clock
Ενώ η Ελίζαμπεθ συντονίζει τις ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στους Πρωθυπουργούς της Ινδίας και του Πακιστάν, η πτώση ενός πακιστανικού αεροσκάφους σε ινδικό έδαφος ωθεί και τα τρία κράτη να υπαναχωρήσουν από τη συμφωνία.
17:05
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Ring up!
Ο Μπάρνεϊ προσπαθεί να πείσει τον Τεντ να συνεχίσει να βγαίνει με την πολύ πιο νέα και πολύ πιο "άγρια" φίλη του, παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν τίποτα κοινό. Στο μεταξύ, η Ρόμπιν πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα!
17:10
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.10
Η Sybil αποδεικνύεται δυνατός αντίπαλος και σχεδιάζει μια καλά οργανωμένη απάτη που λαμβάνει χώρα σε έναν πολυτελή γάμο. Στο μεταξύ, η Alice βρίσκεται σε επισφαλή θέση και ο Ben ριψοκινδυνεύει τα πάντα για να την κρατήσει εκτός κινδύνου.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 32 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.