Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bring It On Home
"Όταν αποκαλύπτεται ότι, ενώ οι γονείς της έλειπαν, η Jackie έμενε στο υπόγειο με τον Hyde, γίνεται αυτοσκοπός να βρεθεί ένα σπίτι για την Jackie.
06:15
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: My Funky Valentine
Ένα κλίμα αγάπης υπάρχει στον αέρα και όλες οι οικογένειες ετοιμάζονται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Claire και ο Phil σχεδιάζουν ένα μοναδικό ταξίδι.
06:20
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: No Quarter
"Η Jackie μετακομίζει στο σπίτι της Donna και αμέσως αρχίζει να την τρελαίνει. Ο Eric παίρνει ένα μήνυμα από τον κοσμηματοπώλη: πρέπει να πληρώσει ή να επιστρέψει τη βέρα. Και ο Kelso βρίσκει δουλειά στην κουζίνα του ξενοδοχείου και δίνει την ευκαιρία στον Hyde να τον βασανίσει.
06:40
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Country Club
"Οι Pemberton επιστρέφουν στο country club που είναι μέλη για να αποκαταστήσουν τη φήμη της οικογένειας, αλλά η Mickey μαλώνει με τις ψεύτικες κυρίες της λέσχης και ο Chip μαθαίνει ότι τον έχουν βγάλει από την πρωταθλήτρια τετράδα του γκολφ.
06:45
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Trampled Under Foot
"Ο Fez τα χάνει όταν η Nina του λέει ότι χρειάζεται χώρο. Και όταν η παρέα λέει ότι έχουν βαρεθεί να βρίσκονται όλοι μαζί κάθε μέρα, η Kitty προτείνει να βρουν νέους φίλους.
07:05
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Jaipur Aviv
Ενώ η παρέα βοηθά τον Schmidt και την Cece να ανακαινίσουν το σπίτι τους, η Jess ξεκινά μια ψηφοφορία για να μπορέσει κάποια στιγμή ο Reagan να επιστρέψει στο διαμέρισμα.
07:10
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: You Shook Me
"Ο κόσμος του Fez συγκλονίζεται όταν βλέπει ένα σεξουαλικό όνειρο με τον Kelso. Ο Eric πιάνει δουλειά σε ένα εργοστάσιο σκυλοτροφής και περηφανεύεται ότι τώρα είναι ελεύθερος να παντρευτεί την Donna.
07:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: James Wonder
Όταν η Jess ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να βγαίνει και πάλι ραντεβού, ο Schmidt την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον Robby, με τον οποίο πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο.
07:35
Επεισόδιο 23ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Nobody’s Fault But Mine
"Ο Kelso δεν μπορεί να πιστέψει την καλή του τύχη όταν ανακαλύπτει ότι ο Hyde έχει απατήσει την Jackie. Ο Fez δεν μπορεί να πιστέψει την κακή του τύχη όταν ο Mitch από το σχολείο ακούει για το σεξουαλικό όνειρο που είχε ο Fez για τον Kelso.
07:55
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Last Thanksgiving
Είναι η μέρα των Ευχαριστιών και η Jess με την υπόλοιπη παρέα είναι αποφασισμένοι να κάνουν την πιο επιτυχημένη γιορτή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο όταν εμφανίζεται απρόσμενα ο Robby και ο μπαμπάς του Schmidt καταφτάνει πληγωμένος από έρωτα.
08:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Heartburn
Τα μέλη της Pearson Specter συγκλονίζονται όταν ο Louis παθαίνει καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της τελικής του αγόρευσης στην τελευταία υπόθεση που είχε αναλάβει.
08:20
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: James Wonder
Θέλοντας να κερδίσει τη θέση της διευθύντριας που σύντομα θα είναι κενή στο σχολείο της, η Jess πρέπει να εντυπωσιάσει τον εχθρικό πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
08:40
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Es Good
"Ο Schmidt ζητά από τον Nick να τον βοηθήσει να κερδίσει τον σεβασμό του εργολάβου του. Στο μεταξύ, καθώς οι Jess και Robby δοκιμάζουν τα όριά τους σχετικά με την ικανότητά τους να είναι σε μια ελεύθερη σχέση, οι Winston και Cece συζητούν για τα υπέρ και τα κατά της ζωής εκτός σχέσης.
08:45
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Know When to Fold 'Em
Ο Harvey αιφνιδιάζεται όταν ένας επιθετικός δικηγόρος έρχεται με μια ψεύτικη μήνυση που έχει σχεδιαστεί για να μπλέξει έναν πελάτη της Pearson Specter, την παραμονή της μεγάλης συνάντησης των μετόχων.
09:05
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Christmas Eve Eve
"Η Jess παλεύει να διατηρήσει την ανταλλαγή δώρων από τον Αϊ Βασίλη στο σπίτι. Όταν ο Winston πιστεύει ότι το δώρο που έχει παραγγείλει στο διαδίκτυο για την Cece δεν θα φτάσει στην ώρα του, αποφασίζει, μαζί με τον Schmidt, να υποστούν το μαρτύριο του να πάνε σε ένα μαγαζί και να αγοράσουν κάτι άλλο.
09:25
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Raisin's Back
Όταν η Reagan μετακομίζει στη σοφίτα, ο Nick έχει σκοπό να το παίξει άνετος για να μην την τρομάξει. Στο μεταξύ, ο Schmidt ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης του εαυτού του όταν η Cece και ο Winston αμφισβητούν την αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική. Η Jess μαθαίνει το μυστικό της Reagan.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 28 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.