Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Radio Daze
"Η Donna πιάνει δουλειά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Jerry Thunder όπου μπορεί να γνωρίζει ροκ σταρ και να παίρνει δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες. Ενώ βρίσκονται στον αέρα, ο Jerry ρωτά την 'καυτή Donna' εάν έχει αγόρι.
06:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.1
Δικαιολογημένα κάποιος θα σκεφτεί πως η φυλακή σημαίνει ότι ο ποινικός δικηγόρος Κλίβερ Γκριν έπιασε πάτο. Όμως, βρίσκουμε τον εύγλωττο ήρωά μας να έχει ξαναπάρει την κατιούσα.
06:20
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Donna's Panties
"Είναι η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου και η παρέα παίζει μπάσκετ έξω από το σπίτι. Καθώς η Donna κατευθύνεται προς την μπασκέτα, ο Eric κατεβάζει τη φόρμα της και αποκαλύπτει το άσχημο, τεραστίων διαστάσεων εσώρουχό της.
06:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Witch's Lament
Το Halloween βρίσκει τις Gaby, Bree και Lynette να επιχειρούν την εκταφή και μετακίνηση του σώματος του πατριού της Gaby.
06:45
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Meets The New Beast
Όταν ο Vincent και η Cat ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει τον έλεγχο του μυστικού τους, επιτέλους παραδέχονται ότι ίσως να έχει έρθει η ώρα να το σκάσουν.
07:15
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Always in Control
Η Βree συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει την ταυτότητα του προσώπου που ξέθαψε το σώμα του πατριού της Gaby, ενώ η Lynette ζηλεύει τη νέα κοπέλα του Tom.
07:30
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Perfect Fight
Η Cheryl και ο Jim περνούν ένα απόγευμα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά και αποφασίζουν να μείνουν μέσα και να φάνε γλυκό για βραδινό.
07:50
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bad News
Οταν ο Μάρσαλ και η Λίλι αρχίζουν να φοβούνται ότι δε θα μπορέσουν να κάνουν παιδί, απευθύνονται σ'έναν ειδικό, με την ελπίδα να τους καθησυχάσει, κι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το σωσία του Μπάρνεϊ. Η Ρόμπιν ξεκινά τη νέα της δουλειά.
08:00
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Lcflutter
Στη Φάρμα, ο Owen διδάσκει στους εκπαιδευόμενους τις εξελιγμένες τεχνικές ανάκρισης και αλλάζει τα δεδομένα όταν βάζει τον εαυτό του στη θέση εκείνου που ανακρίνεται.
08:15
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Home Wrecker
Όταν ο Stan και η Francine αποφασίζουν να ανακαινίσουν το σπίτι, λογομαχούν τόσο πολύ για το πώς θα το φτιάξουν που τελικά το χωρίζουν στη μέση και προσπαθούν να ζήσουν χωριστά.
08:35
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hardly Kirk-Ing
Με τη βοήθεια του Bart, ο Milhouse μεταμορφώνεται στον πατέρα του. Ο Homer ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο στο να βρίσκει κρυμμένα πράγματα σε εικόνες βιβλίων.
08:45
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Orlando Bloom
Στο μενού αυτής της εβδομάδας, ο γόης του Χόλιγουντ Orlando Bloom επιδεικνύει το ταλέντο του με τα μαχαίρια όταν μαγειρεύει στιφάδο αρνιού με τον παραδοσιακό Μαροκινό τρόπο.
09:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Romantic Weekend
"Ο Eric και η Donna λένε ψέματα στους γονείς τους και φεύγουν για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προσπαθούν να ακούσουν μουσική αλλά ο ένοικος του διπλανού δωματίου τους χτυπά συνεχώς τον τοίχο.


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Οι Βασιλιάδες - Τηλεταινία
Ένα βράδυ, ο Μάρκος Βασιλιάς σώζει τη μεγαλοκυρία Ευγενία Παλαιολόγου και εκείνη από ευγνωμοσύνη του εμπιστεύεται την τεράστια εταιρία της! Τι θα συμβεί όταν γίνει ξαφνικά πρόεδρος ενός παντοδύναμου ομίλου;
09:20
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Kitty's Birthday
"Καθώς η Kitty ετοιμάζει το φαγητό, ο Hyde καταφτάνει με ένα δώρο γενεθλίων κι εκείνη συγκινείται πολύ που θυμήθηκε τα γενέθλιά της.
09:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Jennifer Saunders
Ο Jimmy ετοιμάζει τον δικό του σπιτικό αφρώδη μηλίτη.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 30 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.