Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Disciple
O Castle και η Beckett φτάνουν στον τόπο του εγκλήματος για να ανακαλύψουν ότι το θύμα μοιάζει εκπληκτικά με την ιατροδικαστή Lanie Parish.
06:40
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Scarlett Moffat
Στο καφέ αυτή την εβδομάδα βρίσκεται η αγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα Scarlett Moffat, η οποία μαθαίνει πώς να φτιάχνει ένα αγαπημένο πιάτο της οικογένειάς της από την παιδική της ηλικία: Scotch Eggs.
07:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #1.1
Η Τζέμα Φόστερ, μια ευφυής γιατρός και στοργική μητέρα, θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο. Η αμφιβολία για την πίστη του συζύγου της, όμως, θα τη φέρει αντιμέτωπη με σκοτεινά μυστικά και μια σκληρή αλήθεια που θα συνταράξει τη ζωή της.  
07:30
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Four Seasons in One Day
Η Jo αντιμετωπίζει επιτέλους τον βίαιο εν διαστάση σύζυγό της Paul Stadle ενώ το Grey Sloan Memorial συνεχίζει να συνεργάζεται με το FBI μετά την εισβολή του χάκερ στα συστήματα του νοσοκομείου.
08:10
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Personal Jesus
Η εισαγωγή ενός νεαρού αγοριού στο Grey Sloan Memorial επηρεάζει βαθιά τους γιατρούς. Εντωμεταξύ η April συναντά έναν απρόσμενο ασθενή ενώ η Jo συνεχίζει να ασχολείται με τον αποξενωμένο σύζυγο της.
08:55
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Awake
Οι Hook και Tiger Lily ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον των χαμένων αγοριών στη Neverland καθώς ο Gold και η Black Fairy καταλήγουν σ' ένα ανυπέρβλητο αδιέξοδο.
09:05
Επεισόδιο 25ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Jeannie and the Secret Weapon
Οταν ο Τόνι κι ο Ρότζερ προσπαθούν να κάνουν ένα διαστημόπλοιο να πετάξει, η Τζίνι το βελτιώνει με τις ικανότητές της. Κι όταν της ζητά να το ξεφορτωθεί, ο Τόνι καταλήγει να κατηγορείται ότι πουλά κυβερνητικά μυστικά. 
09:40
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: There Is Crying in Fashion
Οι σχεδιαστές ενθουσιάζονται όταν παρευρίσκονται σε μία εκδήλωση, αλλά σύντομα χάνουν το κέφι τους όταν το πάρτι αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασία. Η Emily Ratajkowski παίρνει μέρος στην κριτική επιτροπή αυτή την εβδομάδα.
10:20
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Good, the Bad and the Baby
Ένας αιμόφυρτος άντρας πέφτει μέσα σε μια εκκλησία, αλλά προτού ξεψυχήσει δίνει ένα μυστηριώδες δέμα σ’ έναν παπά. Όταν το δέμα αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα χαμογελαστό μωρό ο Castle και η Beckett παίζουν το ρόλο της νταντάς.
11:05
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Martin Clunes
Στο καφέ αυτή την εβδομάδα, οι δυο σεφ καλωσορίζουν τον ηθοποιό και κωμικό Martin Clunes, ο οποίος μαθαίνει να μαγειρεύει την απίστευτη παέγια της Μαγιόρκα που είχαν φτιάξει κάποιοι οικογενειακοί του φίλοι.
11:40
Επεισόδιο 217ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Ο Ρούσσος ανακοινώνει στον Λουκά την προαγωγή του σε αντιπρόεδρο της εταιρείας. 'Ετσι, εκείνος παραμένει τελικά στην εταιρεία και έχει και μια αναπάντεχη συνάντηση με την Νταίζη. Ο Μάνος, ο Ηλίας κι η Μελίτα είναι αντίθετοι στη συνεργασία που πρότεινε ο Στέφανος στην Δάφνη, ενώ εκείνη είναι έτοιμη να τη δεχτεί. Η Εύα λέει στον Στέφανο ότι είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει από πού να πιαστεί και εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσε... Περισσότερα
11:55
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: (Don't Fear) the Reaper
Η Bailey φτάνει στα όρια της καθώς πέραν του στρες της διεύθυνσης του νοσοκομείου προσπαθεί να αποδεχθεί την απόφαση του Ben να γίνει πυροσβέστης στο Σιατλ.
12:25
Επεισόδιο 218ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Ο Λουκάς φαίνεται να ενδίδει στην πολιορκία της Νταίζης. Ο Πέτρος εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τον Στέφανο, ενώ η Μελίτα δηλώνει ότι τον αντιπαθεί. Η Αγγέλα, για να εμψυχώσει την Εύα, της λέει ότι πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει από την αρχή. Ο Στέφανος ενημερώνει τον Λουκά γι' αυτό που ανακάλυψε σχετικά με το μήνυμα που στάλθηκε εκείνη τη νύχτα. Η Νόρα, προκειμένου να δείξει στον Λουκά ποια πραγματικά είναι ... Περισσότερα
12:35
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Harder, Better, Faster, Stronger
"Η April αναλαμβάνει το διαγωνισμό στο Grey Sloan, και οι γιατροί ανυπομονούν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.
13:00
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Knight of the Chameleon
Ο Μάικλ Νάιτ είναι ο θρυλικός Ιππότης της Ασφάλτου, ένας μοναχικός πολέμιος του εγκλήματος, που αγωνίζεται ενάντια στις δυνάμεις του κακού με την πολύτιμη βοήθεια του ΚΙΤ... ενός άφθαρτου αυτοκινήτου με τεχνητή νοημοσύνη.
13:00
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Fury of Firestorm
Η ομάδα καταφέρνει να σταθεροποιήσει προσωρινά τον Στέιν, η Κέιτλιν όμως ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει να συγχωνευθεί με ένα νέο άτομο ώστε να έχει ελπίδες να επιβιώσει. Σύμφωνα με την έρευνά της, υπάρχουν δύο υποψήφιοι για αυτό.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 17 αποτελέσματα [Επόμενα]