Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:10
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Not in My House
Η Claire βρίσκει μία ακατάλληλου περιεχομένου φωτογραφία στον υπολογιστή και υποθέτει ότι είναι του Luke. Ο Phil, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ένοχος, δεν της λέει την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Jay και η Gloria διαφωνούν.
05:30
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Fifteen Percent
O Mitchell κάνει τον Jay να πιστεύει ότι ο Shorty, ένας παλιός φίλος, ενδέχεται να είναι γκέι. Αρχικά ο Jay δεν το νομίζει, αλλά αργότερα αρχίζει να το πιστεύει αφότου βλέπει κάποια αμφιλεγόμενα σημάδια.
05:35
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Brothers & Sisters
Όταν ο Δήμαρχος West παντρεύεται την αδελφή της Lois, Carol, μετακομίζουν στο σπίτι των Griffin, με στόχο να γίνουν όλοι μια μεγάλη, «ευτυχισμένη» οικογένεια.
05:55
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Moon Landing
Η Claire αναστατώνεται όταν διαπιστώνει ότι η φίλη της η Valerie είναι καλύτερη απ’ αυτήν. Στο μεταξύ, ο Mitchell βοηθάει την Gloria με κάποια νομικής φύσεως ζητήματα, ενώ ο Jay περνάει δύσκολες ώρες στα αποδυτήρια.
06:00
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bring It On Home
"Όταν αποκαλύπτεται ότι, ενώ οι γονείς της έλειπαν, η Jackie έμενε στο υπόγειο με τον Hyde, γίνεται αυτοσκοπός να βρεθεί ένα σπίτι για την Jackie.
06:15
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: My Funky Valentine
Ένα κλίμα αγάπης υπάρχει στον αέρα και όλες οι οικογένειες ετοιμάζονται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Claire και ο Phil σχεδιάζουν ένα μοναδικό ταξίδι.
06:20
Επεισόδιο 20ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: No Quarter
"Η Jackie μετακομίζει στο σπίτι της Donna και αμέσως αρχίζει να την τρελαίνει. Ο Eric παίρνει ένα μήνυμα από τον κοσμηματοπώλη: πρέπει να πληρώσει ή να επιστρέψει τη βέρα. Και ο Kelso βρίσκει δουλειά στην κουζίνα του ξενοδοχείου και δίνει την ευκαιρία στον Hyde να τον βασανίσει.
06:40
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Country Club
"Οι Pemberton επιστρέφουν στο country club που είναι μέλη για να αποκαταστήσουν τη φήμη της οικογένειας, αλλά η Mickey μαλώνει με τις ψεύτικες κυρίες της λέσχης και ο Chip μαθαίνει ότι τον έχουν βγάλει από την πρωταθλήτρια τετράδα του γκολφ.
06:45
Επεισόδιο 21ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Trampled Under Foot
"Ο Fez τα χάνει όταν η Nina του λέει ότι χρειάζεται χώρο. Και όταν η παρέα λέει ότι έχουν βαρεθεί να βρίσκονται όλοι μαζί κάθε μέρα, η Kitty προτείνει να βρουν νέους φίλους.
07:05
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Jaipur Aviv
Ενώ η παρέα βοηθά τον Schmidt και την Cece να ανακαινίσουν το σπίτι τους, η Jess ξεκινά μια ψηφοφορία για να μπορέσει κάποια στιγμή ο Reagan να επιστρέψει στο διαμέρισμα.
07:10
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: You Shook Me
"Ο κόσμος του Fez συγκλονίζεται όταν βλέπει ένα σεξουαλικό όνειρο με τον Kelso. Ο Eric πιάνει δουλειά σε ένα εργοστάσιο σκυλοτροφής και περηφανεύεται ότι τώρα είναι ελεύθερος να παντρευτεί την Donna.
07:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: James Wonder
Όταν η Jess ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να βγαίνει και πάλι ραντεβού, ο Schmidt την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον Robby, με τον οποίο πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο.
07:35
Επεισόδιο 23ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Nobody’s Fault But Mine
"Ο Kelso δεν μπορεί να πιστέψει την καλή του τύχη όταν ανακαλύπτει ότι ο Hyde έχει απατήσει την Jackie. Ο Fez δεν μπορεί να πιστέψει την κακή του τύχη όταν ο Mitch από το σχολείο ακούει για το σεξουαλικό όνειρο που είχε ο Fez για τον Kelso.
07:55
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Last Thanksgiving
Είναι η μέρα των Ευχαριστιών και η Jess με την υπόλοιπη παρέα είναι αποφασισμένοι να κάνουν την πιο επιτυχημένη γιορτή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο όταν εμφανίζεται απρόσμενα ο Robby και ο μπαμπάς του Schmidt καταφτάνει πληγωμένος από έρωτα.
08:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Heartburn
Τα μέλη της Pearson Specter συγκλονίζονται όταν ο Louis παθαίνει καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της τελικής του αγόρευσης στην τελευταία υπόθεση που είχε αναλάβει.
08:20
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: James Wonder
Θέλοντας να κερδίσει τη θέση της διευθύντριας που σύντομα θα είναι κενή στο σχολείο της, η Jess πρέπει να εντυπωσιάσει τον εχθρικό πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 104 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.