Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

06:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Route 66
Καθώς ο Hotch χαροπαλεύει μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον George Foyet, γνωστός και ως “The Reaper”, βλέπει οράματα με την πεθαμένη γυναίκα του, Haley, και τον Foyet.
06:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Danger Zone
Σε μια αναδρομή στο Ιράκ το 2007, αποκαλύπτονται τα γεγονότα που οδήγησαν στην απαγωγή της Megan. Πίσω στο σήμερα, ο Owen και η Megan επουλώνουν παλιές πληγές.
06:05
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.10
Ο Γουίλ και η Κέιτι αμφιβάλλουν για την ασφάλεια της οικογένειάς τους στο Σιάτλ. Στο μεταξύ, ο Σνάιντερ ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του Έβερετ, ενώ η Έιμι και ο Μπράουσαρντ αποφασίζουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
06:45
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Weiner Of Our Discontent
"Όταν ο Stan κατηγορεί τον Roger ότι δεν αξίζει τίποτα, ο Roger εξομολογείται ότι στην πραγματικότητα είναι εκείνος που αποφασίζει για την τύχη των ανθρώπων και αργότερα προσπαθεί να το αποδείξει.
06:45
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Come on Down to My Boat, Baby!
Ο Jackson αποφασίζει ότι χρειάζεται διακοπές και προσκαλεί τα αγόρια να τον ακολουθήσουν σε μια μονοήμερη εκδρομή στη θάλασσα, ενώ η Arizona, η April και η Maggie ασχολούνται με μια ασθενή που κρύβει ένα φονικό μυστικό.
07:10
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Horse Rider-er
Αφού επιτέλους πείθει τον Bob και τη Linda να τη στείλουν σε μια κατασκήνωση με άλογα, η Tina συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αφήσει τον Jericho, το δικό της φαντασιακό άλογο.
07:30
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Thanksgiving III
Οι ικανότητες επιβίωσης της παρέας δοκιμάζονται όταν ο Nick και η Jess τους πηγαίνουν για κάμπινγκ την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Coach και ο Schmidt ανταγωνίζονται για το ποιος επιβιώνει καλύτερα στο δάσος.
07:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tricks of the Trade
"Ο Harvey ξεκινά τη μέρα του καταθέτοντας ως μάρτυρας στην αστυνομία εξαιτίας ενός ατυχήματος στον δρόμο στο οποίο εμπλέκεται ο προσωπικός του οδηγός, Ray, και ένας ταξιτζής με το όνομα Tony.
07:50
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Clavado En Un Bar
Η Jess πρέπει να πάρει μια απόφαση όταν της προσφέρουν δουλειά σ’ ένα παιδικό μουσείο. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα την πείραζε να αφήσει τη διδασκαλία αλλά η άθλια κατάσταση του σχολείου της την έχει ρίξει ψυχολογικά.
08:00
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.10
Ο Χιου είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Σίδνεϊ. Στο μεταξύ, η Μέριλ έχει αμφιβολίες για το σχέδιο του Έιτζαξ, ενώ η εμφάνιση της πρώην συζύγου του Ραφ περιπλέκει τα πράγματα, στο φινάλε του τρίτου κύκλου...
08:15
Επεισόδιο 12ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Mirror, Mirror
Οι Dr. Manning και Dr. Charles αναλαμβάνουν μια έφηβη, η οποία παρουσιάζει συμπτώματα που όλο αλλάζουν και μπερδεύουν τους πάντες.
08:15
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Shelter Island
Η παρουσία των πρώην τους θέτει σε κίνδυνο τα σχέδια γάμου του Ted και της Stella. Εν τω μεταξύ ο Barney χρησιμοποιεί το γάμο του Ted ως μέσο για να κοιμηθεί με την Robin και πάλι.
08:35
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Happily Ever After
Η τυχαία συνάντηση με την Stella προκαλεί τους πάντες να σκεφτούν θέματα αποφυγής και αντιμετώπισης. O Ted πρεπεί να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να αγνοεί τα συναισθήματα του η να τα αντιμετωπίζει μετωπικά.
09:00
Επεισόδιο 23ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The one with Ross's thing
Ο Ρος αντιμετωπίζει ένα δερματικό πρόβλημα και συμβουλεύεται τον βοτανολόγο της Φοίβη με ολέθρια αποτελέσματα. Η Φοίβη φλερτάρει με δύο εντελώς διαφορετικούς άντρες αλλά δεν μπορεί να επιλέξει ποιον θα συνεχίσει να βλέπει. Η Μόνικα πανικοβάλλεται στην ιδέα πως ο Πιτ μπορεί να της κάνει πρόταση γάμου.
09:00
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Kubark
Οι εκπαιδευόμενοι μπαίνουν σε μια διαδικασία που δοκιμάζει τα επίπεδα άγχους τους ενώ η Alex προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες και να πλησιάσει τον Owen. Στο μεταξύ, στο μέλλον, η τρομοκρατική οργάνωση απαιτεί μια ανταλλαγή, μια κίνηση που θα μπορούσε να σταματήσει τη σύγκρουση.
09:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Knight in Shining Armor
Ο Μάικλ Νάιτ είναι ο θρυλικός Ιππότης της Ασφάλτου, ένας μοναχικός πολέμιος του εγκλήματος, που αγωνίζεται ενάντια στις δυνάμεις του κακού με την πολύτιμη βοήθεια του ΚΙΤ... ενός άφθαρτου αυτοκινήτου με τεχνητή νοημοσύνη.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 32 αποτελέσματα [Επόμενα]