Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

13:40
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 3 Acts of God
O Peter έχει βαρεθεί να βλέπει τις αντίπαλες ποδοσφαιρικές ομάδες να ευχαριστούν τον Θεό που νίκησαν τους Patriots. Έτσι, εκείνος και η παρέα του αποφασίζουν να αναζητήσουν τον Κύριο και να Του ζητήσουν να μην παρεμβαίνει στο σκορ των αγώνων.
14:00
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Traitor Among Us
Μετά την ανακάλυψη νέων στοιχείων για τη δολοφονία του Frankie Vargas, η Olivia παίρνει μια σοκαριστική απόφαση και ζητά από τον Huck να φέρει σε πέρας μια από τις πιο δύσκολες αποστολές μέχρι σήμερα.
14:00
Επεισόδιο 2ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Με τη θεία δεν είναι αμαρτία
Η αφορμή για μια ακόμη σύγκρουση δίνεται όταν εμφανίζεται στο νεοκλασικό η θεία της Ελένης, η γνωστή θεία Μάρω και ο περιβόητος εκ Γαλλίας θείος του Κωνσταντίνου, Αγγελος. Και οι δυο έχουν έρθει, όπως λένε, για να βοηθήσουν στην διευθέτηση του προβλήματος του σπιτιού. Ομως αντί να ασχοληθούν με το θέμα που «καίει» τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Ελένη, ασχολούνται ο ένας με τον άλλον. Τι θα γίνει λοιπόν όταν ο έρωτας χτυ... Περισσότερα
14:05
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Greatness Achieved
Η ομάδα πρέπει να περάσει μέσα από έναν αγωγό νερού 30.000 γαλονιών για να φτάσει στο Scylla. Ο T-Bag αποφεύγει μια έρευνα και ο Mahone περιμένει να πάρει εκδίκηση για τον αιχμάλωτο Wyatt.
14:45
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Stomach for Blood
Η Abby αφηγείται από τη μεριά της τα γεγονότα πριν τη βραδιά των εκλογών, αποκαλύπτοντας μια τρομερή δίψα για εξουσία αλλά και ένα εκρηκτικό μυστικό.
14:50
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Restoration
Η BAU πηγαίνει στο Chicago, στην παλιά γειτονιά του Morgan, αναζητώντας κάποιον που επιτίθεται σε μεσήλικες άντρες. Ο Morgan πιστεύει ότι καταδιώκουν κάποιον που έχει άμεση σχέση με τον άντρα που τον κακοποιούσε όταν ήταν παιδί.
15:30
Επεισόδιο 19ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Company
Η Πέπερ Αντερσον παριστάνει τη σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο μπαρ, με απώτερο σκοπό να ερευνήσει μερικούς φόνους που σχετίζονται με πειρατεία και εμπόριο ναρκωτικών. 
15:35
Επεισόδιο 3ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Curious Disappearance of Mr. Donovan
"Ο Dean, πεπεισμένος ότι η μόνη λογική εξήγηση για την έλλειψη ενδιαφέροντος της Claire για το άτομό του είναι ότι είναι κατάσκοπος, λέει στον Stewart ότι η Claire αποκαλύπτει τα μυστικά τους σε μια ανταγωνιστική εταιρεία.
15:35
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 12:00 P.M. - 1:00 P.M.
Ο Αμερικανός λοχαγός Eric Carter, μετά την επιστροφή του από την αποστολή που είχε αναλάβει για να σκοτώσει τον τρομοκράτη Bin Khalid, γίνεται στόχος απόπειρας δολοφονίας και ανακαλύπτει ότι έχουν διαρρεύσει τα δικά του προσωπικά στοιχεία αλλά και της ομάδας του.
16:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Coming Out
Η Jess παλεύει να μη δείχνει μεροληψία προς τον Ryan τώρα που δε χρειάζεται πια να κρύβουν τη σχέση τους, κάτι που οδηγεί σε μια καταστροφική εκδρομή με την τάξη.
16:20
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Turn
Ο Mike επεξεργάζεται μία συμφωνία που θα μπορούσε να μειώσει την ποινή του. Η Jessica και ο Louis ακολουθούν διαφορετικές τακτικές απέναντι στους νέους ενοίκους. Η Rachel αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός θανατοποινίτη.
16:25
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Love Is a Rose and You Better Not Pick It
Όταν μια νεαρή κοπέλα που συμμετέχει σε ομάδα θεραπείας σεξουαλικών προβλημάτων βρίσκεται νεκρή στο Rose Garden του Portland, η ομάδα πρέπει να ερευνήσει ένα έγκλημα που μπορεί να προκλήθηκε από πόθο, θυμό, πάθος ή ακόμα και αγάπη.
17:05
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Devil Went Down to Oak Park
Ο Διάβολος έρχεται για να συλλέξει αυτό που του έιχε τάξει ο Jim πριν πολλά χρόνια όταν φλέρταρε τη Cheryl. Ο Jim του είχε υποσχεθεί ότι θα του έδινε το πέμπτο του παιδί εάν έκανε τη Cheryl να τον ερωτευτεί.
17:10
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: I Like to Watch
Ο Backstrom και η ομάδα εισχωρούν στον διασκεδαστικό, προκλητικό κόσμο ενός καλλιτεχνικού φεστιβάλ όταν ένας από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες βρίσκεται νεκρός.
17:30
Επεισόδιο 9ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Platonish
Ενώ η Ρόμπιν μαθαίνει ότι η μητέρα της θα λείπει από το γάμο, οι πέντε φίλοι θυμούνται μια μοιραία βραδιά, πριν από 6 μήνες, όταν ο Μπάρνεϊ δέχτηκε τη μεγαλύτερη "πρόκληση" της ζωής του και ο Τεντ πήρε μια σημαντική απόφαση.
17:40
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Chapter 40
Η απουσία της Κλερ δημιουργεί προβλήματα στον Φρανκ, ο οποίος συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του, ενώ οι φήμες για κρίση στον γάμο του οργιάζουν. Την ίδια στιγμή, η Κλερ εξετάζει το επόμενο βήμα της. 
Εμφάνιση 1 έως 16 από 29 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.