Αναζήτηση
Τόρι Σπέλινγκ: Μίλησε για τον διάσημο σταρ που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος όσο ήταν ζευγάρι! | iShow.gr
Ειδήσεις
Τόρι Σπέλινγκ: Μίλησε για τον διάσημο σταρ που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος όσο ήταν ζευγάρι!
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024
00:37

Μία αποκάλυψη που άφησε άφωνους πολλούς, ειδικά όσους ήταν φανατικοί θαυμαστές της σειράς Beverly Hills 90210 έκανε η Τόρι Σπέλινγκ.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε σε podcast για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον πρώην σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ όσο και σε μία παλιότερη σχέση της που όπως παραδέχτηκε, της κόστισε ιδιαίτερα συναισθηματικά.

USA KIDS CHOICE AWARDS 2016

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε αρχικά για το διαζύγιό της, όμως μετά αναφέρθηκε στον Μπράιαν Όστιν Γκριν με τον οποίο ήταν αρχικά ζευγάρι, ειδικά την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη διάσημη σειρά.

Ο Γκριν λοιπόν, όπως αποκάλυψε η Τόρι Σπέλινγκ, ήταν ο άντρας που την πλήγωσε όσο κανένας άλλος άντρας. «Ίσως δεν ήμουν ερωτευμένη, δεν είμαι σίγουρη. Κανείς δεν έχει ραγίσει την καρδιά μου σαν εσένα... Έκανα μια παύση και σκέφτηκα "Θεέ μου, πρώτη φορά το λέω αυτό εδώ και 30 χρόνια».

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ και ο Μπράιαν ήμασταν πολύ δεμένοι. Πλέον του λέω τα πάντα. Είμαστε κολλητοί φίλοι, είμαστε τόσο κοντά σαν αδέρφια. Έχουμε τη σύνδεση και του λέω τα πάντα»

Tori Spelling Says No One Has Broken Her Heart Since Her ‘First Love’ Brian Austin Green https://t.co/Pds3b1V1z8

Ως φίλοι πλέον, ο ένας στέκεται στο πλευρό του άλλου και όπως τόνισε η Τόρι Σπέλινγκ στη συνέντευξη που έδωσε, είναι πολύ χαρούμενη που ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του Σάρνα Μπέρτζες, με την οποία έχουν αποκτήσει από το 2022 ένα παιδί.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Ντιν ΜακΝτέρμοτ
Τόρι Σπέλινγκ
Μπράιαν Γκριν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551