Αναζήτηση
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δει τελικά τον πρίγκιπα Χάρι που έφτασε στη Βρετανία | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα δει τελικά τον πρίγκιπα Χάρι που έφτασε στη Βρετανία
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024
16:57

Στη Βρετανία έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα συναντήσει τελικά ούτε τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε σήμερα μόνος του στη Βρετανία, αφού πέταξε από την Καλιφόρνια για την αυριανή τελετή για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας ήλπιζε να συναντήσει τον πατέρα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, μετά το σύντομο τετ α τετ που είχαν τον Φεβρουάριο οταν έγινε γνωστό ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όμως ο εκπρόσωπός του δήλωσε σήμερα: "Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχιζόμενων εικασιών σχετικά με το αν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς αυτό δεν θα είναι δυνατό λόγω του φορτωμένου προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα".

Ο Χάρι έφτασε σήμερα μόνος του στο Λονδίνο και αναμένεται να ακολουθήσει τη Μέγκαν Μαρκλ σε περιοδεία στη Νιγηρία αργότερα αυτή την εβδομάδα. Αύριο, πρόκειται να δώσει το παρών σε μια λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από τον εναρκτήριο διαγωνισμό στο Λονδίνο το 2014.

Ο πρίγκιπας δεν αναμένεται να δει ούτε τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος θα λείπει από την πρωτεύουσα την Πέμπτη και την Παρασκευή, ούτε τη νύφη του Κέιτ Μίντλετον, η θεραπεία της οποίας για τον καρκίνο συνεχίζεται μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης τον Μάρτιο.

Όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία, θα μείνει σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο επειδή δεν έχει πλέον το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ.

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, ο Κάρολος φωτογραφήθηκε να οδηγείται από το κάστρο του Ουίνδσορ στο Clarence House στο Λονδίνο, ενώ συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό των Φίτζι, Σιτιβένι Ραμπούκα.

Πρίγκιπας Χάρι

Κέιτ - Γουίλιαμ

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Κέιτ Μίντλετον
Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Χάρι Γουίντσορ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551