Αναζήτηση
Γιούλικα Σκαφιδά: Το δώρο που έκανε στον γιο της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιούλικα Σκαφιδά: Το δώρο που έκανε στον γιο της ανήμερα της ονομαστικής της εορτής
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024
12:52

Η Γιούλικα Σκαφιδά έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και με ποιον άλλο θα μπορούσε να την περάσει, εκτός από τον γιο της!

Η ηθοποιός που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, ανέβασε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο κοινά στιγμιότυπα με τον γιο της και αποκάλυψε το δώρο που πήρε σε εκείνον, παρά το γεγονός ότι εκείνη είναι που γιορτάζει.

youlika.skafida_1714981059_3361827250956847308_1202789009.jpg

«Η μαμά γιορτάζει σήμερα και μου έκανε δώρο τις πρώτες μου κούνιες! Συνήθως το δώρο το κάνουν σε αυτόν που γιορτάζει ειπε αλλά έκανε εξαίρεση γιατί είναι η πρώτη της γιορτή μαζί μου!», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Θυμίζουμε πως μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία ζωής μου από όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου. Το μόνο είναι ότι περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και είχα να το κάνω αυτό από τα σχολικά μου χρόνια. Είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή. Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν τον μεγαλώνω μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί. Ό,τι με ρωτήσει, θα του απαντήσω με θάρρος και θα του εξηγήσω τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή ένα άλλο παιδάκι από εκείνον. Σημασία έχει η αγάπη».


Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γιούλικα Σκαφιδά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551