Αναζήτηση
David Corenswet: Αυτός είναι ο νέος Σούπερμαν | iShow.gr
Ειδήσεις
David Corenswet: Αυτός είναι ο νέος Σούπερμαν
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024
09:02

Μια πρώτη… ιδέα από τον νέο Σούπερμαν, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο νεαρός ηθοποιός David Corenswet, έδωσε με ανάρτησή του στο Threads ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν, αποκαλύπτοντας μία εικόνα με τον Corenswet ως Σούπερμαν και καλώντας τους κινηματογραφόφιλους να… ετοιμαστούν.

“Get ready”, είναι η χαρακτηριστική έκφραση που χρησιμοποιεί ο Γκαν, παρουσιάζοντας τη φωτογραφία του Corenswet με μία φθαρμένη και σκονισμένη στολή του Σούπερμαν, τον οποίο θα δούμε σε ένα νέο “σύμπαν” της DC στην ταινία η οποία προγραμματίζεται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2025. Στην εικόνα, ο Σούπερμαν φαίνεται να βάζει τις μπότες του, την ώρα που από το παράθυρό του φαίνεται να συμβαίνει κάποιο κοσμογονικό συμβάν.

CropImage

Σημειώνεται ότι ο David Corenswet είναι ένας μάλλον άγνωστος ηθοποιός, που μεταξύ άλλων έχει παίξει δεύτερους ρόλους στις σειρές του Netflix “Hollywood” και “The Politician”, και στα 30 του χρόνια έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, υποδυόμενος έναν από τους δημοφιλέστερους υπερήρωες όλων των εποχών.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
David Corenswet
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551